Een snapshot van de eerste zaaidag in een minituintje.. Op de meeste vakken staan witte netjes.

Mijn eerste minituintje in 2016

Het seizoen was al aan het uitbollen maar op 1 augustus verleden jaar dacht ik, vandaag is de dag. 

Op de website van de Makkelijke Moestuin vond ik een geografisch kaartje met verkooppunten.  Naderhand was ik blij met mijn keuze, De “Groene Start” in Heerlen. Wel twee uur rijden maar met goed gezelschap achter het stuur en het vooruitzicht de voeten nog eens op vertrouwde bodem te zetten,  lieten we de files niet aan ons hartje komen.

Op 9 augustus plantte ik mijn eerste zaadje en verbaasde me over mijn blijdschap als ik naar die kleine groeiende plantjes keek.

Love,

Berries

 

 

2 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.