Een afbeelding in blauw watercolor met een deel van het gezichtje van het logo Berries.blog en de tekst An apple a day keeps the doctor away

Mr Apple

Grummel, grummel…

Mijn blog, mijn speeltuin, zo had ik het geschilderd en zo is het ook  zalig. Tekenen en prutsen op je Ipad, snapshotje hier, tekstje daar en als de familie het huis uit is, lekker luid zingen. Geen kat die het hoort, behalve Amy en Dikkie Dik. Zij hebben een eigen tuin om in te vluchten, dus geen reden om mijn mond te houden.

Mijn snapshotjes staan in foto’s en Apple maakt er in album zelf een schattig filmpje van. Even uploaden op You tube en …. Het softwaregedoe begint want je kunt niet exporteren zonder dat het een heel ander filmpje wordt. Dank je meneer appel, ik eet wel een peer vandaag. Maar bij Google lukt het niet zo goed, dus toch maar weer door de zure appel heenbijten.

Misschien heeft Steve Jobs die hap uit de appel ooit uit pure frustratie genomen. Hij legt de appel voor zich op zijn bureau en buigt zich over zijn probleem. Na een paar minuten kijkt hij op, met zijn hoofd ergens anders en zijn ogen gaan langs de aangehapte appel. Ongeïnteresseerd, het is zijn lievelingsfruit, die appel ligt er meerdere keren per dag. Ineens ziet hij het mooie gedempte licht op de aangekloven appel. Niemand ziet het lichtje in zijn ogen verschijnen, vormgeving logo opgelost, denkt hij terwijl hij zijn fruit oppakt en er een klokhuis van maakt.  Checked.

Als hij plezier beleeft met het kijken naar zijn aangegeten appel, wil hij zijn ervaring graag delen met de rest van de wereld. En dat is waarom de wereld tegen een aangehapte appel kijkt. That’s WHY, Mr Simon Sinek.

Je kunt maar fantaseren.

Ik vreet me door mijn zure appel heen en gooi het niet zo geweldige filmpje dan maar op You Tube. Het uploaden gaat niet, ook de druiven zijn zuur. Maar vannacht om half twee ging het ineens wel en voorlopig ben ik tevreden. Ik loop naar de fruitmand, neem een hap uit een appel. Dat logo is al genomen, maar een bes is ook leuk. En denkend aan mijn speeltuin ga ik slapen.

Love

Berries

2 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.