Een afbeelding in watercolor van een walvis getooid met bessen en een tekst. Experiments are first times

Coaching

Gisteravond nog wat op mijn blog rondgezwierd.  Wilde de filmpjes op You tube of Vimeo hebben,  voor als ik naar Hilde reed.

Ik mis de gezelligheid van de groep nu dat stukje traject voorbij is. Alles heeft zijn voor en zijn na, want individuele coaching is leuk.

Vol enthousiasme buigen we ons over mijn eerste blogstappen.  Mijn perfectionistisch implantje had ik een paar weken in de vriezer kunnen dumpen. Nu was er iets om te laten zien.  De rest komt wel.

We bespraken mijn eerstvolgende stappen. Ik zou de kasplanning terug onder de loep nemen tegen de volgende keer.  Een paar profielen aanpassen, een flyertje, een foldertje.

Blij stapte ik terug in de auto en reed naar huis. De vrijdagmiddagdrukte liet zich al wat voelen, maar ik trok het me niet aan. Het was een stimulerend gesprek geweest en kon een beetje peinzen.

Over dat profiel van LinkedIn, waar lucht in moet komen. De zakelijke opsomming een beetje meer leven in blazen.

Op mijn blogpagina Berries had ik er ook op lopen hikken. Ik heb dit gedaan en dat. Flauw gedoe.  Liever wat fotootjes, kleurtjes en tekeningetjes erbij. 

Ik ben al thuis en kijk naar de rode boerenkool. Binnenkort valt er meer te oogsten. Mijn handen jeuken.

Love
BerriesEen watercolor afbeelding in zacht goud met een blauw besje en een tekstballon met de hand geschreven: iIk heb nog nooit een blog gemaakt maar het staat op mijn lijst.

2 comments:

Mooie blog Heidi! Er zit veel gevoel in, speels, nostalgisch, gewoonweg veel warmte zoals jezelf. Keep up the good work! ?

Beantwoorden

Superleuk, dank je Stephanie. Het zou de max zijn mocht er binnenkort rond één van de minituintjes op poten zo’n gedurfd zitelement van jouw hand staan. Maar dan voor buiten. Als we ons fantasie de vrije loop laten, wie weet wat er ineens staat te pronken. Let’s keep up the good work both of us. It might give us the best time ever:-)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.