Een watercolor afbeelding in zacht goud met een blauw besje en een tekstballon met de hand geschreven: iIk heb nog nooit een foldertje getekend maar het staat op mijn lijst.

eerste krabbels op drukwerk

Zo’n papiertje had ik  al eens gemaakt en focuste me dan vooral op een mooi plaatje. Nu lap ik regels aan mijn laars, kies voor gerecycleerd papier, amuseer me rot met mijn Ipad en  teken met mijn vinger het icoontje voor de app. Soms de pen, dan weer  het bordje en speel.  Ik voel me als een bruisend vat en upload mijn bestelling bij Vistaprint. Klaar is Kees.

Als het drukwerk binnenkomt kijk ik er met enige terughoudendheid naar. Wat als het nu onwaarschijnlijk tegenvalt? Ach, stel je niet aan , dan heb je je pleziertje gehad. Op restaurant gaan is duurder.

En ja, als je niet alle regeltjes volgt,  krijg je die op je boterham. “Je lettertype mag leesbaarder.” Ja, dat mag. Een beetje zoeken en dan vinden is ook leuk. Ik herinner me de uitspraak van mijn moeder “zoek en gij zult vinden” .

Wie weet gaan er mensen rondsnuffelen op berries blog juist omdat ze het niet meteen op dat papiertje vonden. Laten we toosten en proosten op alles wat we vandaag  vinden en anders de dag erachter.

Love

Berries

Een tekening in watercolor met zacht goud en een blauw besje. Er is ook een tekstballon met de hand geschreven: ik heb nog nooit een foldertje getekend maar het staat op mijn lijst.

3 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.