Een afbeelding van een Makkelijke Moestuinbak van 120 x 60 cm op poten

Geweldige tomaten

Echt geweldige tomaten.

Louis contacteerde me onlangs voor een minituintje op poten en toen hij iets in de bestelling wilde veranderen vroeg hij zich af of hij een lastige klant was. Iemand die zo’n geweldige tomaten kan kweken kan nooit een lastige klant zijn, antwoordde ik.

Met een glaasje nat stappen we het balkon op. Er hangen best wel wat nestkastjes. Voor gierzwaluwen vertelt hij me enthousiast. Hun hele leven raken ze nooit de grond. Alles doen ze in de lucht. En …. in  de kastjes van Louis. Prachtig zijn ook de vormen in keramiek.

Net als die chique tomaten boeien de gierzwaluwen me ook. Een zwaluw geeft zo’n luchtig gevoel. Ons huis is misschien wat laag en de kastjes mogen niet op het zuiden hangen. Te warm.

Ik vertrek naar mijn volgende afspraak bij Hilde en als ik  thuis kom en op het internet ga, staat de bak al ineen met raster,  pootjes en zelfs wielen. Wielen wil ik ook wel, net als die tomaten en die gierzwaluwen.

Love

Berries

Op de foto zie je een bak van de Makkelijke Moestuin van 120 cm x 60 cm. De tomaten zijn volgens recept Louis:-)

collage van foto's van prachtige tomaten. volgens recept van Louis

2 comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.