Ik ben nog maar een beginnende MM-er , maar ben fan van het hele systeem. Het leuke is, dat je gebruikt en oppikt wat je zelf wil. Wil je zelf je bak of mix maken? Geen probleem, staat mooi uitgelegd in het boek of op de site. Zelf ben ik voor het all-in pakket gegaan, dat ik heb aangeschaft via een zeer leuk verkooppunt 🙂 . Het systeem van het voorzaaien vind ik zeer handig. Potje vullen, zaaien, deksel erop en wachten, hopen, verlangen; Momenteel komen hier de klimcourgette en de komkommer voorzichtig piepen. Ook Makkelijk en zuinig is het feit dat eens je bak gevuld is met mix, deze niet elk jaar moet vervangen worden. En wat het dit seizoen gaat worden??? Wel dat is afwachten, net zoals in een gewone moestuin. Alleen dat het een onderhoudsvriendelijker afwachten is. Afwachten tot ik nu mijn eerste radijsje kan proeven. Ze hebben in alle geval de nachtvorst doorstaan die dappere groentjes.

Beantwoorden