snapshotje van bord op oprit met het zwangere vogeltje

Een laagje erbij. Birds and Berries

Het is al wat jaartjes terug als ik in de auto stap en naar het volgende dorp rijd. “Taxi mamsie is coming”.  “ Als ik aankom, zie ik aan de gevel een werk dat doet glimlachen. In de gang en in de living zie ik nog vogeltjes. Het zijn de kipjes van “Hans Innemee”.

Bezig met zwangerschapsfotografie zie ik al een zwanger vogeltje met haar geliefde op mijn oprit. Een dikke buik . Geen ei. Samen met Wouter en Hans evolueert het conceptje naar een bord.  Ben er zo ongelooflijk blij mee.

“Time flows” en ik rijd naar m’n driewekelijks bezoek kine voor een peesonderhoud. Ik wrijf over m’n nek en hoofd. Niet langer pc minded. Als kort daarop de oogspecialiste zegt “bescherm je ogen best tegen licht”., begin ik te tellen.  En drie keer is scheepsrecht..  “Je wordt een oud besje”. Maar ook fruit kan switchen voor het rot is.

Het gevoel voor mijn bord is onveranderd. “Hans, ik zou het zo graag behouden en combineren met een besje”. “Birds and Berries”. Hans voegt toe en ik voeg nog wat in. Er is gewoon een laagje bijgekomen. Zoals de tijd hoort te zijn.

een zwanger vogeltje met haar geliefde getekend op een besje. Het beeldmerk van Birds and Berries

Het is wat het leven is. Een vogeltje houdt van bessen. Het één niet zonder het ander. Het gaat over hoop en evenwicht. Het vertrouwen dat alles goed zal komen. De moestuintjes passen er perfect in.  De elementen zijn in evenwicht. “Balance”. Als er al een bobbeltje op het moestuinpad is … “ weersomstandigheden”. Maar ook dat komt weer goed.


Love

Berries

 

Meer blije kipjes op  de website van Hans Innemee

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.