moestuindagboekje

Steven stuurde een berichtje met ” als je over je groentjes blogt, zou je dan geen moment opname kunnen maken van je bakken?”.  Hij sluit af met de zin “zit nog op een ei te broeden met mijn bak”. Ik denk aan een ander ei en kruip op mijn nest. Een bak met een naam is leuker als een bak met een nummer.  Behalve natuurlijk als het begint met Chanel.  Volgens mij kan het in de MM app nog niet, wel nummers.

Het wordt dus Chanel.  Spinnend ligt ze op de bank als ik zakken mix voor het huis heb uitgeladen en de living instap. In die periode ben ik me aan het amuseren met een prototype met verstevigde poten en wielen.  De afmeting is 90 x 120 cm en staat nu onder een grote eik op het zuid-westen.  In mijn app nummer 13.

Vandaag begin ik met snapshotje no.1 en over een tijdje zet ik alle Chanel’s achter elkaar. Klein filmpje van de voortgang. Ajjjjjj… geen begin dus.

Gisteren de Word Press update gedaan naar 4.9. Tot nu toe ging alles blindelings goed. Maar stormy weather. De pagebuilder van Elementor gaat niet mee.  Heb even echt geen idee hoe ik de fotootjes op de pagina krijg.  Dju.. Eigenlijk wil je dat altijd alles start en werkt.

Op zoek naar de oplossing dus:-)

Love

Berries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.