Time is an illusion. Een uitspraak van Einstein. De tekst bij een watercolorafbeelding van een walvis met bessen. Een illusie

Starterslabo dagboekje WP 4.9 en Elementor

De update van WordPress heeft een bug.  De plug-in  “Elementor” is sindsdien de weg kwijt en geeft  “niet thuis”.  Het is een veilige tool om pagina’s vorm te geven.  Easy.  Een kind kan de was doen. Maar vandaag blijft de was vuil. Grummel.

Met de timer op 10 minuten buig ik me over mogelijke oplossingen. Het belletje rinkelt en stop met het gebuig.  Als het om software gaat zijn de energiebaantjes niet breed.  Toch wil ik het zelf doen. Na deze bug komen er nog en voor je het weet snap je er geen fluit meer van.

Een oudere back-up terugzetten lijkt voorlopig de beste optie. Maar hoe? Ik stuur een mailtje naar TransIP.  Ze houden 10 dagen lang versies vast. Ga in het controlepaneel naar “website beheren”.  Het is niet meer als een druk op de knop.  Voor de zekerheid check ik mijn opslagruimte. Space genoeg.  Zal het morgenvroeg doen. Het is al laat op de avond. Als het nu nog fout loopt gaat deze bovenkamer niet in ruststand willen. Met zekerheid.

De volgende ochtend begint geweldig. WordPress heeft een update naar 4.9.1 en ook voor Elementor is er een nieuwe versie.  En…. There’s Elementor again.

Een langzaam brein kan ook voordelen hebben. Welk percentage lost zich vanzelf op met de tijd?

Gisteravond luisterde ik naar Edward Witten en zijn theorie over tijd en de snaartheorie. Tijd is iets van ons. Wij hebben de wekker in gang gezet. De natuur, het heelal hanteert eigen trillingen en snaren. Een conceptidee maar  grote breinen volgen blindelings. The leader.

Maar familie is belangrijker vindt hij. Daarin volgt hij Dyson. Als een wetenschapper het begrijpt is het ok. En wie dat is…. Als het maar is.. Een “humble” brein

Opties zoals het imploderen van de boel met als resultaat dat we verbranden of het uitdijen en dan weer bevriezen,  wil hij geen kans geven in zijn overpeinzingen.   Hoop is de exacte gulden  middenweg. De nulwaarde. voor het voortbestaan van onze broedsels.

Trappend op de hometrainer neem ik de Ipad en een Word document.  Welk brein je ook hebt. Er komt altijd wel iets uit. Al is het maar een blogje.

Love

Berries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.